TCL Reparatie

Bij Smart Fix Phone in Amsterdam voeren wij alle reparaties voor TCL uit. Onze gecertificeerde technici staan direct voor u klaar. Op alle reparaties van TCL krijgt u 3 maanden garantie. Daarnaast gebruiken wij alleen originele onderdelen van TCL direct geleverd vanuit de fabrikant. Omdat wij niet werken met tussenhandelaren, kunnen wij u direct de laagste prijs garanderen. U kunt heel eenvoudig online een afspraak maken en langskomen in Amsterdam of er voor kiezen om uw apparaat naar ons toe op te sturen. Bij beide manieren van reparatie service zorgen wij ervoor dat u uw TCL apparaat zo snel mogelijk weer in gebruik kunt nemen.

Wacht niet te lang

Wij raden u aan om uw TCL TCL niet te lang met schade te gebruiken. Een barst of scheur in het scherm van uw TCL kan namelijk al snel een hoop andere problemen opleveren, zoals waterschade of speakerschade. Dit kan dan enorm oplopen in de kosten voor uw reparatie, wees er daarom snel bij.

Verschillende TCL reparaties

Naast scherm of batterij reparaties aan de TCL TCL voeren wij ook diverse andere reparaties uit zoals: Voor of achtercamera reparatie, Sensoren reparatie, Achterkant/backcover reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor de TCL TCL.

Geen tussenhandelaren

Omdat wij onderdelen voor de TCL TCL direct geleverd krijgen vanuit de fabrikant voor TCL kunnen wij u een lagere prijs bieden dan andere bedrijven in Amsterdam.

Dus kortom; wilt u gegarandeerd zijn van de laagste prijs maar toch de beste reparatie service met originele onderdelen voor de TCL TCL? Dan bent u bij Smart Fix Phone op het juiste adres!