OnePlus Reparatie

Bij Smart Fix Phone in Amsterdam voeren wij alle reparaties voor OnePlus uit. Onze gecertificeerde technici staan direct voor u klaar. Op alle reparaties van OnePlus krijgt u 3 maanden garantie. Daarnaast gebruiken wij alleen originele onderdelen van OnePlus direct geleverd vanuit de fabrikant. Omdat wij niet werken met tussenhandelaren, kunnen wij u direct de laagste prijs garanderen. U kunt heel eenvoudig online een afspraak maken en langskomen in Amsterdam of er voor kiezen om uw apparaat naar ons toe op te sturen. Bij beide manieren van reparatie service zorgen wij ervoor dat u uw OnePlus apparaat zo snel mogelijk weer in gebruik kunt nemen.

Wacht niet te lang

Wij raden u aan om uw OnePlus OnePlus niet te lang met schade te gebruiken. Een barst of scheur in het scherm van uw OnePlus kan namelijk al snel een hoop andere problemen opleveren, zoals waterschade of speakerschade. Dit kan dan enorm oplopen in de kosten voor uw reparatie, wees er daarom snel bij.

Verschillende OnePlus reparaties

Naast scherm of batterij reparaties aan de OnePlus OnePlus voeren wij ook diverse andere reparaties uit zoals: Voor of achtercamera reparatie, Sensoren reparatie, Achterkant/backcover reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor de OnePlus OnePlus.

Geen tussenhandelaren

Omdat wij onderdelen voor de OnePlus OnePlus direct geleverd krijgen vanuit de fabrikant voor OnePlus kunnen wij u een lagere prijs bieden dan andere bedrijven in Amsterdam.

Dus kortom; wilt u gegarandeerd zijn van de laagste prijs maar toch de beste reparatie service met originele onderdelen voor de OnePlus OnePlus? Dan bent u bij Smart Fix Phone op het juiste adres!