Realme GT Series Reparatie

Is uw Realme GT Series aan reparatie toe? Zit er een barst in het scherm of werkt de batterij niet meer optimaal? Bij Smart Fix Phone bent u op het juiste adres voor alle herstellingen van uw Realme GT Series. De meeste reparaties voor de Realme GT Series voeren wij binnen 30 minuten voor u uit.

U bent uiteraard welkom om uw apparaat langs te brengen. U kunt eenvoudig een afspraak online maken en wachten in onze showroom onder het genot van een kop koffie of thee, terwijl onze technici voor u aan de slag gaan.

U kunt uw Realme GT Series ook opsturen naar ons per post. U wilt uw Realme GT Series natuurlijk zo snel mogelijk weer in gebruik nemen. Na ontvangst repareren wij uw apparaat direct en sturen wij deze de volgende werkdag terug naar u toe op!

Op alle reparaties voor de Realme GT Series geven wij 3 maanden garantie, u ontvangt natuurlijk ook een factuur direct na de reparatie.

Wacht niet te lang

Wij raden u aan om uw Realme GT Series niet te lang met schade te gebruiken. Een barst of scheur in het scherm van uw Realme kan namelijk al snel een hoop andere problemen opleveren, zoals waterschade of speakerschade. Dit kan dan enorm oplopen in de kosten voor uw reparatie, wees er daarom snel bij.

Verschillende Realme reparaties

Naast scherm of batterij reparaties aan de Realme GT Series voeren wij ook diverse andere reparaties uit zoals: Voor of achtercamera reparatie, Sensoren reparatie, Achterkant/backcover reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor de Realme GT Series.

Geen tussenhandelaren

Omdat wij onderdelen voor de Realme GT Series direct geleverd krijgen vanuit de fabrikant voor Realme kunnen wij u een lagere prijs bieden dan andere bedrijven in Amsterdam.

Dus kortom; wilt u gegarandeerd zijn van de laagste prijs maar toch de beste reparatie service met originele onderdelen voor de Realme GT Series? Dan bent u bij Smart Fix Phone op het juiste adres!