Mi True Reparatie

Bij Smart Fix Phone in Amsterdam voeren wij alle reparaties voor Mi True uit. Onze gecertificeerde technici staan direct voor u klaar. Op alle reparaties van Mi True krijgt u 3 maanden garantie. Daarnaast gebruiken wij alleen originele onderdelen van Mi True direct geleverd vanuit de fabrikant. Omdat wij niet werken met tussenhandelaren, kunnen wij u direct de laagste prijs garanderen. U kunt heel eenvoudig online een afspraak maken en langskomen in Amsterdam of er voor kiezen om uw apparaat naar ons toe op te sturen. Bij beide manieren van reparatie service zorgen wij ervoor dat u uw Mi True apparaat zo snel mogelijk weer in gebruik kunt nemen.

Wacht niet te lang

Wij raden u aan om uw Mi True Mi True niet te lang met schade te gebruiken. Een barst of scheur in het scherm van uw Mi True kan namelijk al snel een hoop andere problemen opleveren, zoals waterschade of speakerschade. Dit kan dan enorm oplopen in de kosten voor uw reparatie, wees er daarom snel bij.

Verschillende Mi True reparaties

Naast scherm of batterij reparaties aan de Mi True Mi True voeren wij ook diverse andere reparaties uit zoals: Voor of achtercamera reparatie, Sensoren reparatie, Achterkant/backcover reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor de Mi True Mi True.

Geen tussenhandelaren

Omdat wij onderdelen voor de Mi True Mi True direct geleverd krijgen vanuit de fabrikant voor Mi True kunnen wij u een lagere prijs bieden dan andere bedrijven in Amsterdam.

Dus kortom; wilt u gegarandeerd zijn van de laagste prijs maar toch de beste reparatie service met originele onderdelen voor de Mi True Mi True? Dan bent u bij Smart Fix Phone op het juiste adres!